Ons Verhaal-

Thai By Chin

Mijn naam is Chintana Sukphon. 41 jaar. In juni 2015 ben ik begonnen als ondernemer in Bergen op zoom met La Sereen.  Door het succes kreeg ik veel vragen over de Thaise cultuur. Daarom is het nu tijd om ook de Thaise keuken te introduceren.

Het Eerste Thais restaurant & afhaal in Bergen op Zoom! Hier kunnen onze gasten gezellig binnen kunnen zitten of op het terras, voor heerlijke authentieke Thaise lunch & diner. Tevens is er ook afhaal, zo kunt u ook thuis heerlijk genieten van de authentieke Thaise smaken en samen genieten. 

Ons menu bevat meer dan 20 Thaise gerechten, zoals bijvoorbeeld onze signature dish: Pad thai Kung, een klassiek thais noedels gerecht of Tom yum Kung: garnalensoep met citroensap, Groene curry & veel meer.

Verse lokale producten, goede kwaliteit en de beste service; dat is waar Thai by chin voor staat. Met veel liefde worden alle gerechten gemaakt, om iedereen te laten genieten van onze heerlijke Thaise gerechten.

Verse producten

Thai by chin -

Thai by Chin is een Thaise restaurant & Afhaal. Wij hebben de lekkerste Thaise gerechten. Wij geloven in vers en lokaal.

Onze gerechten zijn authentieke Thaise gerechten met een moderne twist.

Zondag 17 September
ZIjn wij gesloten